Prvi pregled pri zobozdravniku naj bo sproščujoč in učinkovit
051 252 787
Pon-čet: 8:00-20:00 Pet: 8:00-15:00

Izkušnja zdravljenja in prvi pregled pri zobozdravniku

Obisk dentalnega centra Lotus je posebno doživetje. Obkroženi s pomirjujočimi barvami in sproščujočo glasbo boste udobno nameščeni pozabili, da ste pri zobozdravniku.

Razumemo vas in vaše zdravje

Od trenutka, ko stopite v naš center, vas prevzame umirjena atmosfera in prijazen nasmeh naših zobozdravnikov, ki vam med individualnim posvetom prisluhnejo brez obsojanja, le z veliko mero strokovnosti in sočutja. Naslonite se nazaj ter nam v sproščenem in intimnem okolju zaupajte svoje težave.

Zdravljenje začnemo pri koreninah

Naš holistični pristop presega običaje. Ne zdravimo le vidnih težav, temveč zdravljenje začnemo pri nevidnih koreninah z lasersko terapijo in nadaljujemo z ortodontskimi, estetskimi ali drugimi posegi. Ob tem pa nenehno poudarjamo pomembnost ustne higiene, ki je osnova za temeljno zdravje ustne votline.

Ne zgolj govorimo, tudi pokažemo

Z uporabo vrhunske zobozdravstvene opreme in usposobljenimi strokovnjaki postavljamo vaše počutje in zdravje vaših zob v ospredje. S pomočjo napredne računalniške tehnologije vizualiziramo končni rezultat, vam pojasnimo postopke in morebitne omejitve, da lahko vi sprejmete najboljšo odločitev zase.

Naroči se na prvi brezplačni pregled

Potek prvega pregleda

1

Klinični pregled ustne votline

Opravimo preventivni pregled zobovja in dlesni ter naredimo presejalni pregled za raka ustne votline.

2

Meritve obzobnih žepkov

Na osnovi izmerjenih globin obzobnih žepkov definiramo vaše parodontalno stanje in zdravje vaših obzobnih tkiv.

3

3D slikanje zob

Z visokoločljivostno kamero fotografiramo vaše zobe ter vam rezultate in možne terapije vizualno predstavimo.

Kaj vas čaka?

Obisk pri zobozdravniku spreminjamo v prijetno doživetje, brez strahu in bolečin.

Kaj pravijo stranke o prvih obiskih?

Vaše besede nam veliko pomenijo.

“Nikoli ne bom pozabil, kako ste se z menoj pogovorili in mi pojasnili vsak korak postopka. Vaše razumevanje in empatija sta mi resnično pomagala, da sem se počutil varno.“

Žiga T.

“Hvala za vaš čas in pozitivno vzdušje. Kar prevzelo me je vse skupaj. Počutila sem se kot na zanimivi debatni učni uri.😊 Tako osebnega in iskrenega pristopa že dolgo nisem doživela.“

Sonja P.

“Popolnoma drugačna izkušnja obiska zobozdravnika, kot sem jo pričakovala. V pozitivnem smislu, seveda.😊 Končno mi je nekdo na razumljiv način pojasnil izvor mojih težav z zobmi in vse možnosti za njihovo rešitev.“

Eva O.

“Po petnajstih letih se zopet smejim z odprtimi usti. Resnično sem hvaležen, da ste me sprejeli in mi spremenili življenje s svojo prijaznostjo, strokovnostjo in zavzetostjo, da uredite moje zobke.“

Sandi B.

Odgovarjamo na pogosta vprašanja

Kako najlažje najdem vaš dentalni center?

Nahajamo se v Ljubljani, na Šmartinski cesti 56, vhod 56, v prvem nadstropju stavbe. Parkiranje je možno v garažni hiši pod stavbo. Vhod v parkirno hišo je iz Flajšmanove ulice.

Kako se naročim na prvi brezplačni pregled?

Na prvi brezplačni pregled se naročite preko obrazca na naši spletni strani ali preko telefona. Po oddaji obrazca vas bomo v najkrajšem času poklicali in se dogovorili za termin pregleda. Ob potrditvi termina boste na email prejeli kratek vprašalnik, ki ga izpolnete pred vašim obiskom.

Kako poteka prvi pregled?

Prvi brezplačni pregled je pri nas posebna izkušnja. S pomočjo vrhunske tehnologije vam prikažemo in pojasnimo stanje v ustih, zato da lahko sprejmete najboljšo odločitev. Predstavimo vam možne terapije in vas seznanimo s ponudbo ter možnimi načini plačila.

Prvi brezplačni pregled zajema klinični pregled zob in ustne votline s presejalnim testom za raka ustne votline, meritve obzobnih žepkov za ugotovitev parodontalnega stanja v vaših ustih ter 3D slikanje zob, kjer vam na vašem primeru predstavimo možne terapije.

 

Ali ponujate obročno plačilo svojih storitev?

Da. Na vse naše storitve nudimo možnost obročnih plačil do 84 obrokov. Za plačila do 24 obrokov nudimo brezobrestno možnost plačila.

Ali na svoje storitve ponujate garancijo?

Da. Za vse naše konzervativne storitve in protetično oskrbo prejmete 5-letno garancijo, pod pogojem, da ste v tem času redno obiskovali kontrolne preglede, opravili redne obiske ustne higiene v skladu z navodili terapevta in da so vse vaše finančne obveznosti poravnane.

Katere storitve ponujate?

V Lotus dentalnem centru izvajamo celoten spekter zobozdravstvene oskrbe. Specializirani smo za lasersko zdravljenje parodontalne bolezni, ortodontijo in širok nabor estetskih dentalnih rešitev po zadnjih trendih, vključno z implantologijo, beljenjem zob in zobnimi luskami.

Kaj pomeni, da nudite holističen pristop k zdravljenju?

V Lotus dentalnem centru verjamemo, da sta zdravje in funkcionalnost osnova za estetiko. Vašega zdravljenja se lotimo celostno, saj ne zdravimo le vidnih težav, temveč začnemo pri nevidnih koreninah, ki so lahko povzročitelj kasnejših bolezenskih stanj. Posebno pozornost dajemo temu, da vas na vsaki točki poti opolnomočimo z znanjem in skrbimo za vaše dobro počutje in dolgoročno zdravje.

Če imate še kakšno vprašanje, nam pišite