Dentalni center v Ljubljani z individualnim pristopom
051 252 787
Pon-čet: 8:00-20:00 Pet: 8:00-15:00

O nas

V dentalnem centru Lotus verjamemo, da je zdravje zob ključno za zdravo telo in življenje z velikim nasmehom. Naše poslanstvo je spremeniti, kako dojemate zobozdravstvo in ponuditi izkušnjo, prilagojeno vam.

Individualen pristop

Govorimo vaš jezik in mislimo na vaše dobro počutje. Od trenutka, ko vstopite v naš center, do trenutka, ko se tekom individualnega posveta naslonite nazaj in nam zaupate svoje težave. V naši zobozdravstveni ambulanti verjamemo, da je ustno zdravje del vašega splošnega zdravja. Zato si vzamemo čas, da razumemo vas in vam nudimo izkušnjo zdravljenja po meri.

Celostno zdravljenje

Zdravljenja se lotevamo holistično, zato vas na vsaki točki poti opolnomočimo z znanjem. Razumemo, da odločitev ni lahka, zato vam s pomočjo napredne tehnologije proces in končni rezultat tudi vizualno predstavimo. Skupaj z vami oblikujemo načrt zdravljenja in vas z nadstandardnimi zobozdravstvenimi storitvami vodimo po poti do zdravega nasmeha.

Naša ekipa

Pod našim površjem bijeta znanje in srce. Tu smo, da vam prisluhnemo in pomagamo, brez obsojanja.

Marko Novak

dr.dent.med.
Marko je s pohvalami zaključil študij dentalne medicine na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Med in po študiju se je izobraževal in raziskoval področje laserskega zobozdravstva za zdravljenje parodontalnih bolezni in endodontije. Sodeloval je pri fakultetnih raziskavah učinkovitosti laserskega zobozdravstva in je soavtor strokovnih člankov s področja endodontije. Pri nas pokriva zdravljenje obzobnih tkiv in notranjosti koreninskih kanalov.

Mihael Vrčkovnik

dr. dent. med.
Mihael je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Svoje znanje iz področja estetskega in rekonstruktivnega ter laserskega zobozdravstva je pridobival po vsem svetu, vključno z izobraževanjem na ACE inštitutu v Pesaru pri dr. Mauru Fradeanniju, ki velja za številko ena v svetu estetike in celostne in funkcionalne oskrbe nasmeha. Leta 2020 je zaključil magistrski študij iz laserskega zobozdravstva na univerzi Catollica v Rimu.

Žiga Kovačič

asis. dr. dent. med.
Zobozdravnik specialist maksilofacialne kirurgije je v Lotus dentalnem centru pristojen za področje kirurgije. S svojo ekspertizo in izjemno paleto znanja skrbi za vrhunsko in neboleče vstavljanje zobnih vsakdov oz. implantatov ter hitre in kar se da atravmatske ekstrakcije zob (predvsem modrostnih). Svoje znanje je pridobival vsa leta iz vseh celin sveta. Del Lotusove ekipe je že od leta 2014.

Jure Klaj

dr. dent. med., specialist ortodontije
Jure je študij dentalne medicine zaključil na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Specializacijo iz ortodontije oz. iz zobne in čeljustne ortopedije je opravil v Ljubljanskem kliničnem centru, nato pa se lotil raziskovanja in optimalne integracije nevidnih zobnih aparatov. V naši ekipi pokriva najbolj optimalno in hitro ravnanje zob z nevidnim ortodontskim aparatom (Invisalign).

Maja Kovačič

dr. dent. med.
Maja je zaključila študij in specializacijo iz ortodontije v Švici, v Bernu. Z ekipo sodeluje že od samih začetkov centra v leta 2008 in svoje znanje in čut za otroke v najboljši luči izraža našim pacientom. V Lotus dentalnem centru je pristojna za otroško ortodontijo, zdravljenje funkcionalnih motenj in odpravljanje škodljivih navad pri žvečenju in požiranju.

Simona Oblak

dipl. ustni higienik
Simona je diplomirala na Skaldens inštitutu na Stomatološki kliniki v Ljubljani. Med študijem in predvsem po njem se je izobraževala o optimalnem načinu preventive ustnega zdravja in ustne higiene. Našim pacientom skozi svoje delo omogoča vdzrževanje in ohranjanje zdravega in lepega nasmeha.

Nahajamo se v Ljubljani

Lotus dentalni center d.o.o.
Šmartinska cesta 56
1000 Ljubljana

Delovni čas

Od ponedeljka do četrtka
8:00 – 20:00
Petek 8:00 – 15:00