Dentalni center v Ljubljani z individualnim pristopom
051 252 787
Pon-čet: 8:00-20:00 Pet: 8:00-15:00

O nas

V dentalnem centru Lotus verjamemo, da je zdravje zob ključno za zdravo telo in življenje z velikim nasmehom. Naše poslanstvo je spremeniti, kako dojemate zobozdravstvo in ponuditi izkušnjo, prilagojeno vam.

Individualen pristop

Govorimo vaš jezik in mislimo na vaše dobro počutje. Od trenutka, ko vstopite v naš center, do trenutka, ko se tekom individualnega posveta naslonite nazaj in nam zaupate svoje težave. V naši zobozdravstveni ambulanti verjamemo, da je ustno zdravje del vašega splošnega zdravja. Zato si vzamemo čas, da razumemo vas in vam nudimo izkušnjo zdravljenja po meri.

Celostno zdravljenje

Zdravljenja se lotevamo holistično, zato vas na vsaki točki poti opolnomočimo z znanjem. Razumemo, da odločitev ni lahka, zato vam s pomočjo napredne tehnologije proces in končni rezultat tudi vizualno predstavimo. Skupaj z vami oblikujemo načrt zdravljenja in vas z nadstandardnimi zobozdravstvenimi storitvami vodimo po poti do zdravega nasmeha.

Naša ekipa

Pod našim površjem bijeta znanje in srce. Tu smo, da vam prisluhnemo in pomagamo, brez obsojanja.

zobozdravnik Marko Novak

Marko Novak

zobozdravnik
Kot strokovni vodja našega dentalnega centra je Marko gonilna sila zavezanosti k odličnosti, inovacijam in neprestanemu izboljšanju naših storitev. Njegova vizija ni le vzdrževanje najvišjih standardov zobozdravstvene oskrbe, ampak tudi ustvarjanje okolja, kjer se vsak počuti vreden, opolnomočen in razumljen. S stalnim spodbujanjem odprte komunikacije in sodelovanja zagotavlja, da vaša izkušnja z nami preseže pričakovanja.
Zobozdravnik Mihael Vrčkovnik

Mihael Vrčkovnik

zobozdravnik
Miha, naš najbolj izkušeni zobozdravnik, se lahko pohvali z magistrsko diplomo iz laserskega zobozdravstva na univerzi Cattolica del Sacro Cuore v Rimu ter bogatim naborom znanj s številnih izobraževanj s področja estetskega zobozdravstva in celostnih rehabilitacij. Zaradi poglobljenega znanja je izjemno spreten pri preobrazbi nasmehov tudi v najbolj kompleksnih primerih. Njegov pogumni pristop v kombinaciji s sočutnim dotikom zagotavlja, da ste pri njem v najboljših rokah.
Zobozdravnica Ajda Perc

Ajda Perc

zobozdravnica
Ajda, naša zobozdravnica, pri svojem delu sledi najnovejšim strokovnim smernicam in najboljšim praksam. Njena zavezanost k nenehnemu izobraževanju botruje njeni vsestranskosti, ki se kaže v njeni sposobnosti obravnavanja širokega spektra zobozdravstvenih težav, od rutinske oskrbe do bolj kompleksnih postopkov. Njena predanost deljenju znanja vas opolnomoči, da vaš obisk vedno odlikuje strokovnost in sočutje.
Zobozdravnica Nina Vičič

Nina Vičič

zobozdravnica
Nina, naša zobozdravnica, daje največji pomen strokovnemu znanju in deluje natančno ter z veliko skrbnostjo. Njen pristop k zobozdravstvu je celosten, saj pri svojih pregledih ne naslavlja le neposrednih skrbi, temveč upošteva vse vidike zdravja in dobrega počutja naših pacientov. Nina je znana po svoji neposrednosti, s katero gradi zaupanje in zagotavlja, da so vam ob njenem pregledu na voljo vse informacije za informirane odločitve.
Maksilofacialni kirurg Žiga Kovačič

Žiga Kovačič

maksilofacialni kirurg
Žiga, naš maksilofacialni kirurg, izstopa s svojimi obsežnimi izkušnjami iz neštetih oralno-kirurških posegov. Njegova strokovnost ni omejena le na rutinske posege; Žiga je uspešno izvedel tudi nekatere najbolj zahtevne kirurške primere, kar dokazuje njegovo izjemno spretnost in kompetenco. Ta obsežna podlaga skupaj z njegovim pristopom skrbnega načrtovanja in predanosti doseganju najboljših možnih izidov zagotavlja, da ste pri njem resnično v zelo dobrih rokah.
Lara Jerman, zobozdravstvena asistentka

Lara Jerman

zobozdravstvena asistentka
Lara, naša zobozdravstvena asistentka, je najmlajša članica ekipe, ki v naš zobozdravstveni center prinaša nalezljivo navdušenje in večno dobro voljo. Kot asistentka dr. Marka Novaka združuje strokovno marljivost z osebno izkušnjo, saj je tudi sama nosila nevidni zobni aparat. Lara vedno z veseljem deli praktične nasvete in trike, ki bodo še posebej dobrodošli, če tudi sami razmišljate o podobnih tretmajih.
Sanja Marđetko, zobozdravstvena asistentka

Sanja Marđetko

zobozdravstvena asistentka
Sanja, naša zobozdravstvena asistentka pri dr. Mihaelu Vrčkovniku, je prava definicija profesionalizma, prežetega s toplino. Z njenim vljudnim in iskrenim pristopom se boste že ob prvem koraku v naš center počutili kot doma. Njena natančnost in predanost odražata visoke standarde, ki jih zastavljamo v našem dentalnem centru. Sanjina predanost k izjemnosti se čuti v vsakem trenutku, zaradi česar je ključni člen naše ekipe, ki skrbi za popolno udobje vašega obiska.
Matjaž Kociper, zobozdravstveni asistent

Matjaž Kociper

zobozdravstveni asistent
Matjaž, naš zobozdravstveni asistent, specializiran za oralno kirurgijo, je zgled pridnosti in točnosti. Njegova temeljita priprava in organizacija zagotavljata, da se vsak poseg izvede z najvišjimi standardi varnosti in natančnosti. Z zagotavljanjem pomirjujoče podpore in jasne komunikacije vam bo Matjaž pomagal pomiriti »živčke«, ki so pogosto povezani s kirurškimi zobozdravstvenimi posegi.
Julija Češarek, zobozdravstvena asistentka

Julija Češarek

zobozdravstvena asistentka
Julija, naša zobozdravstvena asistentka, je posebej predana zdravju dlesni in preventivni skrbi za ustno higieno. S svojim strokovnim znanjem in pristopom nenehno išče načine, kako izboljšati vsakodnevne navade za ohranjanje zdrave ustne votline. Njena strast do poučevanja pacientov o učinkovitih tehnikah ščetkanja in skrbi za ustno higieno vam bo prinesla dragocena, praktična znanja za vzdrževanje optimalnega zdravja vaših ust.
Tina Karaibrahimović, vodja administracije

Tina Karaibrahimović

vodja administracije
Tina je že od samega začetka temeljni kamen našega zobozdravstvenega centra. Njen topel nasmeh in srčen pozdrav ustvarjata prijetno vzdušje ob vašem obisku. Ker se zaveda, kako pomemben je prvi vtis, Tina zagotavlja, da je vsaka interakcija ne le poslovna transakcija, temveč pristna povezava, kar dela naš center edinstven. Zaradi njene pozornosti do detajlov in zavezanosti zagotavljanju osebnega pristopa se boste počutili cenjene in sproščene od trenutka, ko vstopite v naš center.
Ajda Lozar, administratorka

Ajda Lozar

administratorka
Ajda igra ključno vlogo pri podpori Tini in zagotavljanju gladkega delovanja našega dentalnega centra, njena topla narava in profesionalen pristop pa vas bosta z vsakim obiskom sprejela z odprtimi rokami. Njena sposobnost učinkovite koordinacije zagotavlja tekoč potek vseh postopkov, njen občutek za estetiko in prijaznost pa krasita vsako vašo izkušnjo.
Matej Ojsteršek, poslovni direktor

Matej Ojsteršek

poslovni direktor
Jedro Matejevih prizadevanj je ustvarjanje podpornega in obogatenega delovnega okolja, ki vsakemu članu ekipe omogoča, da se razvija in raste v sproščenem okolju, saj se zaveda, da je zadovoljna in poučena ekipa ključna za zagotavljanje vrhunske oskrbe pacientov. Čeprav kot poslovni direktor in strateški vodja običajno deluje v ozadju, obstaja dobra možnost, da se boste srečali tudi z njim, saj njegovo iskreno zanimanje za vaše zdravje in zadovoljstvo s storitvami odraža našo zavezanost k najvišji kakovosti zobozdravstvene oskrbe.

Nahajamo se v Ljubljani

Lotus dentalni center d.o.o.
Šmartinska cesta 56
1000 Ljubljana

Delovni čas

Od ponedeljka do četrtka
8:00 – 20:00
Petek 8:00 – 15:00