Kako do sijočega nasmeha? - Lotus
051 252 787
Pon-čet: 8:00-20:00 Pet: 8:00-15:00

Kako do sijočega nasmeha?

Profesionalno beljenje zob in čiščenje zobnega kamna za svetel in zdrav nasmeh.

Izjemno učinkovito in popolnoma varno.

Naši paketi

Zakaj ljudje obožujejo Lotus?

“Nikoli ne bom pozabil, kako ste se z menoj pogovorili in mi pojasnili vsak korak postopka. Vaše razumevanje in empatija sta mi resnično pomagala, da sem se počutil varno.“

Žiga T.

“Hvala za vaš čas in pozitivno vzdušje. Kar prevzelo me je vse skupaj. Počutila sem se kot na zanimivi debatni učni uri.😊 Tako osebnega in iskrenega pristopa že dolgo nisem doživela.“

Sonja P.

“Po petnajstih letih se zopet smejim z odprtimi usti. Resnično sem hvaležen, da ste me sprejeli in mi spremenili življenje s svojo prijaznostjo, strokovnostjo in zavzetostjo, da uredite moje zobke.“

Sandi B.

“Zaradi Lotusa se mi samo še smeji.“

Tina R.

“Popolnoma drugačna izkušnja obiska zobozdravnika, kot sem jo pričakovala. V pozitivnem smislu, seveda.😊 Končno mi je nekdo na razumljiv način pojasnil izvor mojih težav z zobmi in vse možnosti za njihovo rešitev.“

Eva O.

“Top. Vsi hvalijo, da moji zobje izgledajo čisto naravno.“

Greta T.

Morda vam bodo v pomoč prišli še odgovori na pogosta vprašanja

Ali beljenje zob boli?

Tretma z beljenjem lahko povzroči nekaj blage prehodne občutljivosti zob. Zmanjšamo ali odpravimo jo tako, da nanesemo belilni gel, ki vsebuje desenzibilizacijsko sestavino – kalijev nitrat. Prav tako naš sistem zahteva krajši čas izpostavljenosti kot druga zdravljenja.

Ali je beljenje zob varno?

Beljenje zob v Lotus dentalnem centru je popolnoma varno. Čeprav obstaja možnost povečane občutljivosti oziroma skelenja za kratek čas po tretmaju, to nikakor ne bo poškodovalo vaših zob. Blago nelagodje lahko traja le dan ali dva.

Kako dolgotrajni so rezultati beljenja zob?

V veliki meri je dolgotrajnost rezultatov odvisna od vas samih. Tobačni izdelki, rdeče vino, kava in čaj lahko vaše zobe dodatno zabarvajo. Ob ustrezni negi in skrbi za vaše zobe lahko učinek beljenja traja tudi več let.

Kdaj se odločiti za beljenje zob?

Zobje se z leti zabarvajo iz različnih vzrokov ter postanejo rumeni in izgubijo svoj lesk. Madeži pogostokrat nastanejo zaradi barvil v hrani in pijači, na obarvanost pa vpliva tudi kajenje in količina zobnih oblog. Beljenje zob je estetski poseg, ki bo povrnil mladostnost vašemu nasmehu. S svetlejšimi, bolj belimi zobmi boste pustili pravi vtis v vsaki situaciji.

Zakaj naj si pobelim zobe v Lotus dentalnem centru?

V Lotus dentalnem centru k zdravljenju pristopamo holistično. Pred beljenjem zob poskrbimo, da najprej odstranimo vse zobne obloge in tako dosežemo najučinkovitejše rezultate. Po končanem beljenju v ordinaciji prejmete še po meri narejene belilne folije, s pomočjo katerih lahko enostavno vzdržujete nov nasmeh več let po tretmaju. Prejmete tudi belilno zobno pasto, ki ne poškoduje vaših zob in osveži vaš nasmeh.

Kdo je primeren za beljenje zob?

Vsakdo z zdravimi zobmi in dlesnimi ima lahko koristi od beljenja zob. Beljenje morda ni primerno za ljudi z določenimi zobnimi boleznimi ali zelo občutljivo sklenino, zato se je o tem najbolje posvetovati z zobozdravnikom.

Kako lahko vzdržujem svoje zobe po beljenju?

Zobe po beljenju lahko ohranite bele tako, da izvajate dobro ustno higieno, se izogibate hrani in pijači, ki obarva zobe, ter z rednimi zobozdravniškimi pregledi.

Ali lahko še vedno pijem kavo in normalno jem po beljenju zob?

Priporočljivo je, da se prvih nekaj dni po beljenju izogibate obarvani hrani in pijači, vključno s kavo. Po tem pa lahko te pijače uživate v zmernih količinah.

Koliko časa traja beljenje zob doma?

Trajanje beljenja zob doma običajno traja od 1 do 2 tedna.

Kako hitro pridem na vrsto?

V Lotusu se držimo načela, da vas sprejmemo čimprej možno, običajno v roku nekaj dni. Je pa število mest omejeno, zato je odvisno od trenutnega povpraševanja. Svetujemo, da pogledate proste termine na povezavi.

Kako se naročim na beljenje?

Prost termin lahko izberete in se naročite preko rezervacijskega sistema na povezavi. Prav tako pa lahko rezervirate termin preko preko telefonske številke: 051 252 787.